Momente decisive în Grecia. Iată ce se întâmplă, azi

199
Momente decisive în Grecia. Iată ce se întâmplă, azi - parlamentulgrec-1439450230.jpg

Articole de la același autor

Parlamentul grec urmează să discute, astăzi, noul acord de asistență financiară cu creditorii țării, în valoare de 85 de miliarde de euro, ignorând rezervele Berlinului, care are încă "întrebări" față de noua tranșă de împrumut. Rezerve sunt, totodată, și din partea Finlandei. Dezbaterea privind acest text de 400 de pagini este programata in comisiile parlamentare, apoi urmează votul în plen, programat în noaptea de joi spre vineri.


După două săptămâni de discuții cu reprezentanții creditorilor țării despre reformele pe care le va face Grecia, pentru un nou ajutor internațional pe trei ani, în valoare de aproximativ 85 miliarde de euro, Guvernul de stânga radicală condus de Alexis Tsipras a depus în Parlament, în noaptea de marți spre miercuri, proiectul de lege rezultat în urma acordului "tehnic" la care s-a ajuns marți dimineață, informează HotNews.ro.


Inițial, autoritățile aveau ca obiectiv semnarea unui acord final, până pe 18 august, pentru obținerea celui de-al treilea pachet de asistență financiară, în valoare de până la 86 miliarde de euro (94 miliarde de dolari).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 August 2015
Stire din Actual : Bursa din Grecia s-a redeschis
Pagina a fost generata in 1.1782 secunde