Moartea misterioasă a unui fost SPION rus implicat în scandalul "dosarului murdar" al lui Putin

Duminică, 29 Ianuarie 2017
213
Fostul general KGB, Oleg Erovinkin, colaborator al spionului britanic Christopher Steele, care a emis publicității rapoartele despre Donald Trump în Rusia, a fost găsit mort pe bancheta din spate a mașinii sale, potrivit Daily Mail.

S-a afirmat că a murit de atac de cord, dar un expert al amenințărilor de securitate din Rusia este de părere că a fost ucis pentru implica-rea sa în dosarul exploziv al lui Donald Trump.

Oleg era de ase-menea o persoa-nă foarte apropiată și a viceprim-ministrului Igor Se-chin, al cărui nume a apărut de asemenea în dosarul vizat.

Oleg Erovinkin a avut o legătură importantă între Secin și liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

Dosarul spionului Steele, care a fost făcut public la începutul lunii ianuarie, nota cum fostul general KGB era o sursă foarte apropiată al vicepremierului. După ce trupul fostului general Oleg Erovinkin a fost trimis la morgă, legiștii nu au ajuns la o concluzie privind cauza decesului.

Expertul privind amenințările de securitate din Rusia, Christo Grozev a declarat într-o postare pe blogul său că este ferm convins că Oleg Erovinkin a fost sursa dosarului dat publicității de spionul britanic.

Pagina a fost generata in 0.4618 secunde