Moarte subită a unei jurnaliste cunoscute. A făcut stop cardio-respirator în timpul unei endoscopii

399
Moarte subită a unei jurnaliste cunoscute. A făcut stop cardio-respirator în timpul unei endoscopii - debora04745900-1518010038.jpg

Articole recomandate

Debora Perez Volpin o cunoscută jurnalistă din Argentina, realizatoare de televiziune, a murit la vârsta de 50 de ani.

Debora Perez Volpin a murit la Sanatorio de la Trinidad, unde mersese pentru a face o endoscopie. Ea a murit chiar în timpul procedurilor medicale, suferind un stop cardio-respirator. Medicii spun că stopul cardio-respirator ar fi fost cauzat de reacția corpului la anestezie.

Debora Perez Volpin era născută pe 30 decembrie 1967, la Buenos Aires. Ea avea doi copii, iar anul trecut îmbrățișase cariera politică, fiind aleasă în Consiliul Local al orașului Buenos Aires. Anterior, până în aprilie 2017, ea a realizat șin prezentat din 2005, timp de 12 ani, emisiunea Arriba argentinos, la postul tv Canal 13, zilnic de luni până vineri, între orele 07.00 și 09.30. De asemenea, din 1996 în 2005 a fost cea mai notabilă prezență la pupitrul știrilor canalului tv Todos Noticias.

Familia jurnalistei a anunțat că va da în judecată Sanatorio de la Trinidad, nefiind mulțumită de explicațiile oficiale și considerându-i pe medici responsabili de moartea acesteia. De remarcat că tatăl lui Deborei Perez Volpin a fost medic și a murit în urmă cu mai puțin de un an. El era director al Spitalului Fernández, din Buenos Aires.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Februarie 2018
Stire din Social : GRIPA A MAI UCIS O PERSOANĂ!
Pagina a fost generata in 1.0232 secunde