MIRACOL SAU GREȘEALĂ MEDICALĂ? "Dumnezeu a avut milă de mine"

199
MIRACOL SAU GREȘEALĂ MEDICALĂ?

Articole recomandate

O femeie de 83 de ani, din Ucraina, a revenit la viață la zece ore după ce a fost declarată moartă, au dezvăluit medicii, potrivit Digi 24.

Ksenia Didukh a fost declarată decedată acasă, în orașul Stryzhavka, săptămâna trecută, după ce paramedicii chemați de o rudă au găsit-o fără puls. Însă zece ore mai târziu, după ce familia stabilise cu preotul detaliile pentru înmormântare și după ce mormântul a fost săpat, femeia a început să dea semne de viață și a fost dusă la spital, unde și-a recăpătat cunoștința.

Vorbind despre experiența ei, Ksenia a spus că a văzut "împărăția cerurilor" și l-a auzit pe tatăl ei strigând-o. "Mi-am deschis ochii, iar oameni în alb stăteau în jurul meu. Am crezut că sunt îngeri, dar erau doctori. Se pare că Dumnezeu a avut milă de mine", a mai spus femeia.

Fiica ei, Tetyana Potomchenko, a declarat că paramedicii au fost chemați prima dată în jurul orei 6:00 dimineața, când mama ei, o asistentă pensionară, a căzut grav bolnavă. Medicii au spus atunci că nu are rost să o ducă la spital, pentru că murise. Aceștia au efectuat un EKG pentru a-i verifica pulsul și au descoperit că aparatul arăta o linie dreaptă. Prin urmare, i-au declarat decesul.

Familia a început imediat pegătirile pentru înmormântare: a fost angajat preotul, s-a săpat mormântul și s-a stabilit meniul pentru cina funerară. Fiica femeii a spus: "În jurul orei 19:30 am atins-o pe frunte și era caldă. Era vie. Certificatul de deces trebuia anulat". Ksenia a fost dusă la spital, medicii au constatat că era în comă, dar și-a revenit în scurt timp și a început să vorbească cu medicii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.248 secunde