Ministrul Educației pledează: „Șase din șapte elevi au posibilitatea să meargă cu prezență fizică"

162
Ministrul Educației pledează: „Șase din șapte elevi au posibilitatea să meargă cu prezență fizică

Articole de la același autor

Ministrul Educaţiei nu este convins de rata mare de infectare din România. El pledează în continuare pentru prezenţa fizică a elevilor în clase.


Potrivit Antena3.ro, șase din șapte elevi au posibilitatea să meargă cu prezență fizică, a anunțat ministrul Educației Sorin Cîmpeanu într-o intervenţie în direct la Antena3. Ministrul a mai precizat că asociațiile de părinți au cereri antagonice şi este greu să țină pasul cu ele.

„Pledez pentru educația fizică în școli. În momentul de față, șase din șapte copii ai României au posibilitatea să meargă cu prezență fizică. În același timp, trebuie să asigurăm dreptul la sănătate și dreptul la educație. De altfel, ordinul comun Ministerul Educației - MS asta asigură”, a spus Cîmpeanu, în ciuda ratelor de infectare din anumite localități care au depășit pragul de 15 la mia de locuitori.

Cât despre situația din Ilfov și recomandarea DSP de a închide școlile având în vedere incidența crescută, ministrul Educației a spus: „Dacă s-ar fi limitat la a recomanda, ar fi putut fi la limită, în regulă. Din păcate, însă, a făcut o propunere care transcende atribuțiile legale pe care le are o Direcție.”


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3822 secunde