Ministrul britanic al Comerțului a declarat că este foarte probabil ca Marea Britanie să iasă din Uniunea Europeană fără un acord

116
Ministrul britanic al Comerțului a declarat că este foarte probabil ca Marea Britanie să iasă din Uniunea Europeană fără un acord - brex-1533464681.jpg

Articole recomandate

Liam Fox, ministrul britanic al Comerțului, a declarat duminică în cadrul unui interviu că probabilitatea unui Brexit fără acord crește, din cauza "intransigenței" de care dă dovadă Comisia Europeană.


Ministrul Comerțului a declarat că șansele ca Marea Britanie să nu reușească să încheie un acord cu Uniunea Europeană sunt de "60-40%". Acesta nu credea că riscul poate fi mai mare de 50%, dar condițiile s-au schimbat.


Conform declarațiilor acestuia, Michel Barnier, negociatorul șef de la Bruxelles a respins propunerile Marii Britanii "pur și simplu deoarece Marea Britanie nu a făcut-o niciodată".




"Dacă Uniunii Europene nu i-a plăcut propunerea noastră, ar trebui să ne ofere ei o sugestie care să fie acceptabilă și pentru noi", a adăugat ministrul, potrivit Antena3.ro.


Acordul trebuie finalizat de cele două părți până la ieșirea Marii Britanii din Blocul comunitar în data de 29 martie 2019.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.044 secunde