Ministru britanic: Explicațiile Arabiei Saudite în privința lui Khashoggi nu sunt credibile

215
Ministru britanic: Explicațiile Arabiei Saudite în privința lui Khashoggi nu sunt credibile - jamalkhashoggi-1540148754.jpg

Articole recomandate

Explicațiile furnizate de Arabia Saudită cu privire la decesul jurnalistului saudit Jamal Khashoggi "nu sunt credibile", a declarat duminică ministru britanic pentru Brexit, Dominic Raab, într-un interviu pentru BBC, transmite Agerpres.


"Nu, cred că ele nu sunt credibile", a declarat Dominic Raab. "Susținem investigația turcă asupra acestui caz și guvernul britanic vrea să vadă oameni trași la răspundere pentru această moarte", a adăugat ministrul.


Dominic Raab a subliniat că Marea Britanie trebuie să știe faptele care s-au întâmplat, înainte să poată lua o "hotărâre rațională și lucidă" cu privire la ce trebuie făcut în continuare.


"Nu intenționăm să ne declarăm învinși și să punem capăt relațiilor noastre cu Arabia Saudită, nu doar din cauza numărului mare de locuri de muncă britanice care depind de ele, ci și pentru că dacă îți exerciți influența asupra partenerilor trebuie să poți să și discuți cu ei", a spus ministrul britanic.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
Stire din Actual : DOLIU ÎN LUMEA MODEI! A murit o legendă
Pagina a fost generata in 2.4165 secunde