Ministerele angajează consilieri debutanți. Nu se cere experiență

237
Ministerele angajează consilieri debutanți. Nu se cere experiență - 1302524868targjoburilocuridemunc-1350316540.jpg

O parte dintre posturile de consilieri nu cer experiență profesională, doar studii superioare, în timp ce altele pun ca și condiție de angajare o vechime de minim 1 an în specialitate, potrivit anunțurilor de angajare de pe site-ul PublicJob.ro.

Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului caută consilieri debutanți și asistenți. Joburile sunt pe perioadă nedeterminată, iar concursul de recrutare va avea loc în 23-25 octombrie. Se cer studii superioare în domeniul economic sau în științe politice, cunoașterea limbii engleze și abilități de comunicare, spirit de echipă etc.

Doar pentru un post de consilier evaluare-examinare, clasa I, gradul profesional asistent se cere minimum un an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

Ministerul Culturii și Patrimoniului Național organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție de consilier, clasa I, gradul profesional debutant la Direcția Managementul Resurselor Umane și Dialog Social.

Singura condiție la angajare: studii superioare cu diplomă de licență în domeniul științelor sociale – ramura științe juridice sau economice. Concursul va avea loc la începutul lunii noiembrie.

Ministerul Mediului și Pădurilor caută personal pentru posturi de consilieri asistenți și consilieri superiori. Concursurile vor avea loc între 22 și 26 octombrie și se cere minim 1 an de vechime în specialitate, respectiv 9 ani pentru poziția de consilier superior.

Ministerul Sănătății recrutează un consilier juridic și experți asistenți. Alte ministere care au posturi vacante în prezent sunt Ministerul Economiei, cel de Finanțe, precum și Ministerul Agriculturii.

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7586 secunde