Mini-summitul european privind imigrația: progrese în direcția unui acord

143
Mini-summitul european privind  imigrația: progrese în direcția unui acord - mini-1529931229.jpg

Articole recomandate

Mini-summitul european privind imigrația la care au participat 16 state membre ale Uniunii Europene, duminică, la Bruxelles, s-a încheiat cu progrese în vederea ajungerii la un acord la Consiliul European de săptămâna viitoare, potrivit declarațiilor mai multor șefi de stat și de guvern care au participat la reuniune, informează EFE.

Cancelarul german Angela Merkel a vorbit despre "multă bunăvoință" în timpul mini-summitului pentru găsirea unor soluții la chestiunea migrației în Uniunea Europeană.

"Vom continua să acționăm pentru a soluționa aceste chestiuni în zilele următoare până la Consiliul European și după aceea", a declarat Merkel, referindu-se la summitul UE care va avea loc săptămâna viitoare. "A existat multă bunăvoință pentru a face acest lucru azi și, dincolo de câteva divergențe, a existat o mare doză de unitate", a apreciat cancelarul german.

Merkel a explicat că liderii UE au căzut de acord ca blocul să acționeze în vederea reducerii migrației ilegale, a protejării frontierelor externe și au fost de acord că toate țările sunt responsabile pentru toate aspectele chestiunii imigrației. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4993 secunde