Milionarul din Timiş otrăvit cu mercur de fosta amantă rupe tăcerea: „Fetele astea sunt în stare de orice pentru bani"

825
Milionarul din Timiş otrăvit cu mercur de fosta amantă rupe tăcerea: „Fetele astea sunt în stare de orice pentru bani

Articole de la același autor

Adrian Petru Luca, milionarul din Timiş otrăvit cu mercur de fosta amantă rupe tăcerea despre planul tinerei de a-l ucide. 


Milionarul a oferit un interviu în care pune cap la cap informaţiile pe care le deţine împotriva fostei amante, pe care o acuză de tentativă de omor, după ce acesta ar fi descoperit că a fost otrăvit cu mercur.


Adrian Petru Luca a povestit cum a cunoscut-o pe tânăra cu care a avut o relaţie, dar şi cum a înţeles, într-un final, că aceasta nu încerca decât să obţină bani, vacanţe şi cadouri extravagante.

Potrivit Antena3.ro, după aproximativ doi ani de relaţie, milionarul a început să se simtă din ce în ce mai rău şi a bănuit-o pe tânără că încearcă să îl otrăvească. 


Fără să îi spună iubitei, milionarul a făcut analize pentru a stabili dacă a fost otrăvit, iar într-un final, rezultatele au venit de la un laborator din Germania.


Medicii de acolo i-au spus milionarului român că în sângele său a fost descoperit mercur de zece ori peste limita admisă.

Pusă în faţa rezultatelor, tânăra a negat că a încercat să îl otrăvească cu mercur şi apoi a dispărut timp de două săptămâni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Milionar la 30 de ani, doar un vis?
Pagina a fost generata in 0.3182 secunde