Mai multe ştiri online:

Mii de persoane cer legalizarea marijuanei

Ştire online publicată Duminică, 09 August 2015. Autor: Cuget Liber Online.
Mii de persoane au defilat la Berlin, în fața Porții Brandenburg, pentru a cere legalizarea marijuanei, ținând în mână "joint"-uri uriașe. Cea de-a 19 paradă anuală de acest gen a reunit în capitala Germaniei aproximativ 8.000 de persoane, potrivit estimărilor poliției, citate de agenția de presă dpa.

Manifestanții de toate vârstele, ale căror revendicări au primit sprijin din partea a numeroase personalități membre ale partidului de opoziție Verzii, au defilat într-o atmosferă de bună dispoziție, purtând țigări uriașe din hârtie creponată sau având desenată pe obraz o frunză de canabis, scrie Agerpres.

În acest oraș la modă care atrage tineri turiști în căutare de petreceri, primarul cartierului alternativ Kreuzberg, ecologista Monika Herrmann, apără de mai multe luni un proiect de "cafenea" unde consumatorii să poată fuma legal marijuana, într-un cadru reglementat.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8619 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4041 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2961 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.8899 secunde