€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Mii de persoane au participat la proteste antiguvernamentale, la Belgrad

Ştire online publicată Luni, 17 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Mii de sârbi au participat, sâmbătă seara, la proteste împotriva președintelui Aleksandar Vucic și a guvernului său în capitala Belgrad, relatează DPA.

Protestatarii au mers prin centrul orașului și s-au oprit lângă birouri ale președinției și ale televiziunii de stat sârbe RTS.

Sâmbăta trecută, mii de persoane s-au adunat sub sloganul „Stop to Bloody Shirts” pentru a protesta împotriva violențelor la adresa criticilor guvernamentali după ce liderul opoziției, Borko Stefanovic, a fost atacat, luna trecută, în orașul Krusevac.

Bărbați care purtau cămăși negre l-au atacat pe liderul partidului de stânga cu un obiect de metal, rănindu-l grav. Cu toate acestea, Vucic a condamnat atacul, deși adversarii lui continuă să-l acuze de acesta.

Ei susțin că retorica lui Vucic plină de ură împotriva adversarilor săi a creat un climat de violență în Serbia. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6352 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3873 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7483 secunde