Președintele Donald Trump:

"Migranții nemulțumiți de condițiile de detenție ar trebui să rămână acasă"

149

Articole recomandate

Președintele american Donald Trump a afirmat că migranților clandestini care nu sunt mulțumiți de condițiile de detenție ar trebui să li se spună să nu vină în Statele Unite, o reacție ce survine după ce un raport oficial american a prezentat detalii despre situația precară în care sunt ținuți migranții în mai multe centre de la granița cu Mexic, transmite AFP. 


Raportul, publicat marți de Inspecția generală a Departamentului pentru Securitate Internă (DHS), admite că suprapopularea și insecuritatea în mai multe centre de retenție din Texas prezintă un risc pentru migranții care sunt ținuți în aceste condiții. 
Documentul vorbește despre lipsa accesului la dușuri, mâncare caldă sau haine de schimb, precum și despre detenția prelungită în care sunt ținuți migranții. 


"Dacă imigranții ilegali nu sunt mulțumiți de condițiile din centrele de retenție construite sau renovate rapid, spuneți-le pur și simplu să nu vină. Toate problemele vor fi rezolvate!", a scris Trump, miercuri, într-o serie de mesaje pe Twitter. 
"Mulți dintre acești străini clandestini trăiesc acum mult mai bine decât acolo de unde vin, și în condiții mult mai sigure", a adăugat el. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5325 secunde