Migrantă găsită moartă la frontiera dintre Polonia şi Belarus

126
Migrantă găsită moartă la frontiera dintre Polonia şi Belarus - migrantamoarta-1632144199.jpg

Articole de la același autor

Corpul neînsufleţit al unei migrante din Irak a fost găsit duminică la frontiera între Polonia şi Belarus, au anunțat autorităţile belaruse. Trupul femeii ar fi fost târât dinspre partea poloneză a graniței, susține un responsabil al grănicerilor belaruşi. Soţul acesteia ar fi spus că grănicerii polonezi i-au condus împotriva voinţei lor, cu picioarele goale şi sub ameninţări, spre graniţa belarusă.

Mii de migranţi, cei mai mulţi originari din Orientul Mijlociu, au forţat în ultimele luni frontiera între Belarus şi Uniunea Europeană, în Lituania, Letonia şi Polonia. UE vede în aceasta o formă de represalii din partea regimului de la Minsk faţă de sancţiunile europene.

„Corpul unei femei aparent neslave a fost descoperit la un metru de frontieră”, a indicat un responsabil al grănicerilor belaruşi, Evgheni Omes, citat de agenţia de stat Belta. Potrivit acestuia, semne evidente sugerează că trupul femeii a fost târât dinspre partea poloneză a frontierei.

Soţul acesteia ar fi spus că grănicerii polonezi i-au condus împotriva voinţei lor, cu picioarele goale şi sub ameninţări, spre graniţa belarusă. Potrivit agenției Belta, femeia a fost găsită fără suflare alături de trei copii irakieni, cu vârste cuprinse între 5 şi 7 ani, în viaţă, pe un segment al frontierei polono-belaruse. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9404 secunde