Metoda șocantă aleasă de un club pentru a amâna un meci. A anunțat că unul dintre fotbaliștii săi a murit

109
Metoda șocantă aleasă de un club pentru a amâna un meci. A anunțat că unul dintre fotbaliștii săi a murit - fotbal600x400-1543398092.jpg

Articole recomandate

Un club de fotbal din Dublin și-a cerut scuze public după ce a informat că unul dintre jucătorii săi a încetat din viață.

Ballybrack FC a anunțat că unul dintre jucătorii săi Fernando Nuno La-Fuente a murit într-un accident de motocicletă. Meciul cu Arklow Town a fost astfel amânat și la celelalte partide ale etapei s-a ținut câte un moment de reculegere.

Informația a apărut inclusiv în presă, în ziarul The Herald, dar președintele ligii, David Moran, a devenit suspicios: "Nu am putut obține alte informații. Am sunat la club, la spitale, peste tot. Nimeni nu știa nimic despre acest jucător. Unii dintre colegii lui au spus că a plecat în Spania acum o lună, dar atât".

Ulterior s-a descoperit că La-Fuente se afla în țara natală, iar Liga a dat un comunicat oficial în care scria că "anunțul morții jucătorului de la Ballybrack n-are nici o bază reală". Moran a confirmat că va lua măsuri disciplinare împotriva clubului, care ar fi fabricat zvonurile special ca să amâne meciul cu Arklow Town: "N-am mai văzut așa ceva. Nu știu ce măsuri se impun și ce reguli au fost încălcate, va trebui să studiem bine regulamentul, nu cred că există un precedent".

Ballybrack FC a remis un comunicat la rândul său: "Persoana responsabilă de popularizarea aceastei informații a fost concediată. Ne cerem scuze pentru această eroare incredibilă, nu ne stă în caracter să facem așa ceva".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0158 secunde