Metoda "Furculița", noua tehnică de furt din bancomat care alertează autoritățile

2514
1
Metoda

Articole de la același autor

O nouă metodă de furt a apărut în România. Metoda „Furculița” este ultima tehnică prin care hoții reușesc să fure banii retrași de clienți, direct din bancomate.

Aceasta metodă constă în introducerea unui dispozitiv artizanal tip „furculiţă“ în fanta de eliberare a banilor, care este forţată cu un obiect ascuţit.

Potrivit Realitatea.net odată introdus, dispozitivul reţine prin agăţare sumele de bani pe care hotii doreau să le retragă. Astfel că, deşi efectuau operaţiunile obişnuite pentru retragerea de numerar, clientii nu primeau suma solicitată, fiindu-le restituit doar cardul.


În realitate, suma solicitată de clienţi era eliberată şi contul era debitat, însă banii erau opriţi în „furculiţa“ introdusă prin fanta rejectoare.

Utilizatorul credea că bancomatul are o eroare de funcţionare şi pleca, iar infractorii scoteau atunci dispozitivul, împreună cu sumele de bani debitate din cont.


Comentează știrea

ANGHEL
28 noiembrie 2021
RIDICAREA BANILOR DIN BANCOMAT

CUNOSC BINE CĂ MAJORITATEA BANCOMATELOR AU UN TEMPORIZATOR CARE, DUPĂ TRECEREA UNUI UMĂR DE SECUNDE, DACĂ BANII NU SUNT RIDICAȚI, SUNT AUTOMAT REINTRODUȘI ÎN SEIFUL BANCOMATULUI! ACUM CCA. 2-3 ANI MI S-A ÎNTÂMPLAT CA, SCĂPÂND PE JOS PORCARDUL, PÂNĂ SĂ ADUN CARDURILE DE PE JOS, NERIDICÂNDU-I LA TIMP, BANII AU FOST RETRAȘI ÎNAPOI ÎN SEIF!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4319 secunde