Mesaj clar al lui Vladimir Putin: Atacul din Siria va avea "un efect devastator asupra relațiilor internaționale"

2963
3
Mesaj clar al lui Vladimir Putin: Atacul din Siria va avea

Articole recomandate

Președintele rus Vladimir Putin a calificat atacul asupra Siriei lansat de SUA, Marea Britanie și Franța drept "o agresiune" și a cerut o întrunire a Consiliului de Securitate al ONU în timp ce liderul suprem al Iranului. Ayatollah Ali Khamenei, i-a numit criminali pe conducătorii celor trei țări, scrie The Guardian, citat de News.ro.


Putin a declarat că Rusia va cere o întrunire de urgență a Consiliului de Securitate al ONU pentru a discuta despre "acțiunile agresive ale SUA și aliaților săi". El a adăugat că Rusia "condamnă ferm atacul asupra Siriei, acolo unde soldații ruși ajută guvernul legitim în lupta sa cu terorismul".

Rusia a avertizat că vor exista "consecințe" la atacul petrecut azi noapte, în timp ce un înalt oficial rus l-a comparat pe președintele american Donald Trump cu Adolf Hitler.

Prima reacție a Moscovei după lansarea atacului occidental țintit asupra Siriei a venit din partea ambasadorului rus în Statele Unite, Antaoli Antonov. Ambasadorul Rusiei în SUA a catalogat atacul drept "o amenințare directă la adresa Moscovei și o insultă inacceptabilă și inadmisibilă la adresa lui Vladimir Putin".

Președintele rus a afirmat în cadrul unui comunicat emis de Kremlin că atacurile coaliției condusă de SUA "vor înrăutăți dezastrul umanitar din Siria".

Putin a adăugat că atacul "va aduce suferință populației și îi va ajuta pe teroriștii care au torturat cetățenii sirieni în ultimii șapte ani și vor provoca un noul val de refugiați".



Comentează știrea

europeanu
14 aprilie 2018
Hotii si ucigasii la parnaie !

hai sictir mai ucigasule ! Unde sunt scuturile tale anti racheta ? Desene animate poate oricine sa faca si sa arate.

Liviu Burebista
14 aprilie 2018
pentru europeanu lu` peste

crezi tu, ca rusii i-au intrecut in crime pe americani ? mai studiaza .

CHARRIER
14 aprilie 2018
oferi împrumuturi internaționale

Buna ziua Doamna si doamna Acest mesaj este pentru toti cei care au nevoie de un imprumut special pentru a-si reconstrui viata. Am capital de utilizat pentru a oferi împrumuturi internaționale pe termen scurt și lung, în special de la 2.000 € la 1.000.000 € pentru orice persoană serioasă care dorește împrumutul. dobândă de 3% pe an, în funcție de suma împrumutată, deoarece fiind particulară, nu vreau să încalc legea cu privire la cămilă. Puteți plăti mai mult de 1 până la 25 de ani în funcție de suma împrumutată. depinde de dvs. plățile lunare. Acest lucru recunoaște numai datoriile certificate de mână și piesele necesare. Pentru mai multe informații, contactați-mă prin e-mail: [email protected] sau numărul "Whatsapp": +33752369616

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.7379 secunde