Merkel vrea ca imigranții să vorbească germana chiar și acasă!

196
2
Merkel vrea ca imigranții să vorbească germana chiar și acasă! - germaniaantimigratie-1418120659.jpg

Articole recomandate

Un proiect de lege inițiat de partidul CSU, partener în coaliția de guvernare condusă de cancelarul Angela Merkel, a șocat întreaga Germanie. Actul inițiat de Uniunea Creștin-Socială și înaintat partidului CDU, alături de care se află la putere, legifera obligația imigranților care trăiesc în Germania de a vorbi limba germană atât în public, cât și acasă.


"Oamenii care vor să rămână aici permanent ar trebui să fie obligați să vorbească germana atât în public, cât și în familie", arătau parlamentarii CSU în proiectul de lege. "Interacțiunea socială funcționează doar atunci când toți vorbesc aceeași limbă", continuau aceștia, potrivit Reuters, propunând totodată punerea la dispoziția imigranților cursuri de germană, Ieri, din cauza scandalului stârnit în jurul proiectului de lege, CSU a renunțat la propunere. Mai mulți parlamentari din cadrul partidului erau însă adepții inițiativei. "A vorbi limba germană este de o importanță majoră pentru oportunitățile de integrare. Astfel, este important ca imigranții să vorbească în germană acasă, cu copiii lor", a declarat Wolfgang Bosbach, membru al CDU și parlamentar în Bundestag de peste două decenii, scrie paginaeuropeana.ro.




Comentează știrea

istvan
10 decembrie 2014
exemplu pt noi

Noi o sa vorbim ungureste curand...Aviz guvernantilor

Alex
14 decembrie 2014
Integrare

A-ti inteles,tradus foarte gresit. D-na Merkel a spus ca, Emigrantii trebuie sa invete limba Germana chiar si acasa deoarece copiii mici trebuie sa invete limba.Astfel ca, la gradinita sau la scoala nu vor avea probleme sa comunice sa-u sa se inteleaga cu alti copii si deasemenea cu Educatoarele si Profesori. Foarte multi copii Emigranti nu cunosc sau nu vor sa invete limba si asta datorita Parintilor. Asa ca,nu trebuie sa se mai intrebe cinava dece sint copii care abandoneaza scoala sau au note foarte slabe la sfirsitul scoli.Dece nu pot invata o meserie sau dece nu pot avea serviciuri mai bune. Acesta este motivul D-nei Merkel.Integrarea in societate .

Răspuns la: exemplu pt noi
Adăugat de : istvan, 10 decembrie 2014
Noi o sa vorbim ungureste curand...Aviz guvernantilor

Articole pe aceeași temă

Duminică, 07 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Ce acuzații aduce Rusiei Angela Merkel
Pagina a fost generata in 0.4099 secunde