Medicul de la Casa Albă, despre Donald Trump: "Are o sănătate excelentă"

102
Medicul de la Casa Albă, despre Donald Trump:

Articole recomandate

Președintele american Donald Trump dispune de o sănătate excelentă și nu are nicio problemă cognitivă, a precizat, ieri, medicul Casei Albe, Ronny Jackson, citat de EFE.

"Este în formă pentru a-și exercita datoria de președinte pe timpul rămas din mandatul său și inclusiv în celălalt mandat dacă ar fi ales, din nou, în 2020", a asigurat Jackson, într-o conferință de presă la Casa Albă.

Trump s-a supus, recent, la prima vizită medicală anuală din mandatul său prezidențial și, deși doctorul său nu prevăzuse și o examinare a sănătății sale cognitive, acesta a decis să o realizeze la cererea președintelui.

Întrebat de jurnaliști cum evaluează starea de sănătate a președintelui american în raport cu media persoanelor de vârsta sa, medicul lui Trump a răspuns: "Pe baza testelor cardiace, este indiscutabil că e într-o categorie excelentă. El are multă energie, rezistență", a spus Ronny Jackson.

Chestionat asupra modului de viață al președintelui, medicul a subliniat că acesta nu doarme mult, "în medie 4 sau 5 ore pe noapte", dar a refuzat să se exprime asupra numărului de ore petrecute în fața televizorului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1153 secunde