Medicul bolnav de Ebola, vindecat cu un medicament experimental

194
1
Medicul bolnav de Ebola, vindecat cu un medicament experimental - ebola1-1408688904.jpg

Articole recomandate

Kent Brantley, doctorul american care s-a infestat cu Ebola în Liberia, unde trata pacienți cu acest virus, s-a vindecat după ce a primit un medicament experimental, care nu mai fusese testat pe oameni, Brantley a fost transportat într-un spital din Atlanta la începutul lunii august. Actuala epidemie de Ebola este cea mai violentă din istorie și are cel mai mare număr de victime - 1.350 de morți.


Virusul Ebola se transmite de la om la om prin contactul direct cu fluidele corpului infestat, atunci când acestea ajung în sângele, în ochii sau în cavitățile celeilalte persoane. Nu există un leac pentru Ebola, însă, în medie, 50% dintre persoanele care contractează virusul se salvează. Tratamentul recomandat este cel specific terapiei intensive, iar oamenii sunt tratați pentru simptome - deshidratare, hemoragie, febra extrem de ridicată. Dacă acestea pot fi ținute sub control, atunci organismul devine suficient de puternic pentru a lupta cu virusul. 


Comentează știrea

Radu
26 august 2014
nou

Locuri de munca intr-un domeniu nou! Tot mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! Oferim pe loc contract legal! Primele castiguri au fost acordate! Avem dovada platii! NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati comod, 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Daca doriti detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3273 secunde