Mechel a restructurat un credit de 1 miliard de dolari

575
Grupul rus Mechel a ajuns la un acord cu creditorii săi privind restructurarea unui împrumut sindicalizat pentru finanțarea nevoilor de pre-export, în valoare de 1 miliard de dolari, acordat în septembrie 2010, transmite RBC News. 


Acordul de restructurare a fost semnat de ING Bank NV, Société Generale, UniCredit, BNP Paribas SA, ABN AMRO Bank NV, Commerzbank Aktiengesellschaft, Raiffeisen Bank International AG, VTB, Natixis, Caterpillar Financial Services Corporation, ICBC (London), care au acordat credite companiilor miniere Yakutugol și Southern Kuzbass Coal Company deținute de Mechel.

În 23 noiembrie, Mechel a anunțat că va suspenda temporar producția la o serie de facilități de producție din România și Ucraina, din cauza condițiilor nefavorabile de pe piețele de materii prime și produse siderurgice. Compania rusă a precizat că, începând cu data de 21 și 22 noiembrie, au fost închise temporar facilitățile de la Mechel Târgoviște și Ductil Steel Oțelu Roșu. Începând cu data de 15 decembrie, va fi suspendată activitatea și la Mechel Câmpia Turzii, Ductil Steel Buzău și Laminorul Brăila.

În Ucraina, Mechel va închide combinatul siderurgic Donetsk Electrometallurgical până la data de 1 aprilie 2013.

Mechel este una dintre cele mai mari companii din Rusia. Afacerile companiei includ patru segmente: minerit, siderurgie, feroaliaje și energie electrică. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Decembrie 2012
Stire din Actual : Jurnalist ucis cu gloanțe în Caucaz
Pagina a fost generata in 0.2944 secunde