Mecanicii trenurilor care traversează Eurotunelul, șocați de numărul imigranților morți

358
Mecanicii trenurilor care traversează Eurotunelul, șocați de numărul imigranților morți - tunel-1443715504.jpg

Articole recomandate

Mecanicii trenurilor are traversează Eurotunelul au lansat o scrisoare deschisă prin care cer ajutor, declarându-se șocați de numărul mare de imigranți morți în încarcarea de a traversa tunelul, informează B1.ro.

"Noi, mecanicii, nu mai vrem, dar mai ales nu mai putem continua să ne exercităm meseria în asemenea condiții de stres, de angoasă și de teamă. Teamă să începem, să terminăm, să conducem, teamă de ceea ce este în față, teamă să lovim, să strivim, să electrocutăm (...) un blestemat al vieții, un condamnat al Pământului", scriu mecanicii, membri ai Confederației Generale a Muncii (CGT) din Franța.

Numărul imigranților morți a crescut în ultimele săptămâni. Pe 30 septembrie, un b[rbat și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un tren în timp ce încerca să ajungă din Franța în Marea Britanie prin Eurotunel, iar alte 13 persoane au murit la finalul lunii iunie.

"Câți alți răniți? Câți alți morți? Va trebui ca noi să ne obișnuim pe termen lung cu această contabilitate morbidă? Până când vom fi bântuiți, în timpul activității noastre dar și în timpul pauzelor, de aceste imagini și de aceste situații suprarealiste?", au întrebat ei în document.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Septembrie 2015
Stire din Actual : Papa Francisc, gazdă pentru refugiați
Pagina a fost generata in 0.5361 secunde