Mai multe ştiri online:

Mărturiile cutremurătoare ale victimelor traficanților de carne vie!

Ştire online publicată Vineri, 19 Octombrie 2012. Autor: Cuget Liber Online.
foto: realitatea.net
Mărturiile cutremurătoare ale victimelor traficanților de carne vie! - prostitute78645400-1350626947.jpg
"Ne legau de scaun, de mâini și de picioare și ne băteau. De multe ori am vrut să mă sinucid." Este mărturia șocantă a unei tinere, victimă a traficului de persoane. Cazul nu este singular: sute de fete au aceeași soartă, an de an. Iar numărul lor este în continuă creștere, conform statisticilor. Numai anul trecut au fost identificate peste o mie de victime. 300 dintre ele nici macar nu implinisera 18 ani.Gina are 23 de ani. Anul trecut a fost păcălită și ea de proxeneți. Fata povestește că a fost păcălită cu promisiunea unui loc e muncă și apoi bătută și obligată să se prostitueze, informează realitatea.net

Polițiștii din cadrul Institutului de Criminalistică au întocmit profilul victimei traficului de carne vie.

Cele mai vulnerabile sunt persoanele provenite din mediul rural, cu un nivel scăzut de educație și din familii dezorganizate. Au vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani.

Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane a întocmit și un top al județelor unde au fost identificate cele mai multe victime. Pe primul loc județele: Ilfov, Argeș, Iași, Timiș și Mureș, cu peste 50 de victime, doar anul trecut. Pe locul doi, cu până în 50 de victime sunt județele Dolj, Brașov, Suceava, Bihor și Sălaj. Bacău, Constanța, Olt și Călărași sunt pe locul trei în top cu până în 34 de victime, în 2011.

Numărul lor real este însă mult mai mare. În orice caz, peste 70% din victimele identificate anul trecut au fost traficate și exploatate în afara granițelor țării, menționează aceeași sursă.

 

 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7575 secunde