Marine Le Pen promite un "proiect de tratat simplificat" alternativ al UE

141
Marine Le Pen promite un

Articole recomandate

Marine Le Pen, șefa Frontului Național (FN, de extrema dreaptă), a promis, ieri, să elaboreze împreună cu aliații săi europeni un proiect de "tratat simplificat" pentru Europa, ca răspuns la discursul rostit de președintele francez Emmanuel Macron, marțea trecută, la Sorbona, în care acesta și-a expus viziunea privind viitorul Uniunii Europene, relatează postul de televiziune Europe 1.


"Emmanuel Macron ne-a stabilit două întâlniri: în ianuarie 2018 pentru Tratatul de la Elysee și o alta la alegerile europene și, cum ne-a făcut onoarea să ne desemneze ca adversari ai săi, noi vom ridica mănușa", a afirmat Marine Le Pen, într-un discurs rostit în finalul reuniunii de două zile a aleșilor FN în parcul tematic Futuroscope, lângă orașul Poitiers (vestul Franței).


"Din această perspectivă, noi vom lucra împreună cu aliații noștri din grupul Europa Națiunilor și a Libertăților (ENL, din care FN face parte în Parlamentul European) și cu alții cu scopul de a elabora un proiect de tratat simplificat pentru Europa. Acest proiect va înlocui mii de pagini greu de neînțeles în prezent în vigoare", a adăugat șefa FN.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0206 secunde