Marijuana, arme și muniție, găsite de procurori la ferma Principesei Irina

132
Marijuana, arme și muniție, găsite de procurori la ferma Principesei Irina - irinawalkerjohnwalkerfullwidth62-1376918581.jpg

Articole recomandate

Principesa Irina Walker, fiica ultimului rege al României, acuzată de organizarea ilegală de lupte de cocoși împreună cu soțul ei, la ferma lor din SUA, va primi luni o brățară de monitorizare electronică. În timpul perchezițiilor de săptămâna trecută, la fermă au fost descoperite 24 de plante de marijuana, 24 de arme și o cantitate mare de muniție, însă în legătură cu aceste descoperiri nu au fost formulate acuzații, anunță realitatea.net.




Vineri, principesa și soțul ei, fost ajutor de șerif, au apărut în fața unui tribunal federal pentru a răspunde acuzațiilor de organizare ilegală de lupte de cocoși la ferma lor din estul statului Oregon. Ambii au pledat nevinovat și a fost eliberați în așteptarea procesului.


Cuplul este acuzat de organizarea unui sistem ilegal de pariuri și de conspirație la încălcarea Legii statale privind protecția animalelor. Fiecare dintre aceste infracțiuni este pasibilă de o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare și o amendă de 250.000 de dolari. Autoritățile au arestat alte 16 persoane în acest caz.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4006 secunde