Maria Grapini, mesaj pentru guvernanţi: „Nu vă mai bateţi joc de români. Nu se poate să stați şi să nu dați nici medicamente, nici teste, nimic"

186
Maria Grapini, mesaj pentru guvernanţi: „Nu vă mai bateţi joc de români. Nu se poate să stați şi să nu dați nici medicamente, nici teste, nimic

Articole de la același autor

Europarlamentarul Maria Grapini a comentat modul în care partidele politice întârzie formarea unui Guvern atât de necesar în această perioadă în care România se află sub șocul crizelor sanitare, economice şi politice.


Potrivit Antena3.ro, negocierile dintre PSD și PNL pentru programul de guvernare au intrat pe ultima sută de metri. Surse din conducerea PSD au precizat că s-a discutat varianta premierului prin rotație, însă social democrații resping nominalizarea lui Florin Cîțu. În acest context, partidele nu au decis cu ce nume de premier vor merge la Palatul Cotroceni.

Întrebată despre aceste negocieri, europarlamentarul Maria Grapini a lansat un apel la guvernanţi să "nu îşi mai bată joc de români care acum sunt într-o mare disperare".

Mai mult, europarlamentarul a reamintit că la Bruxelles au loc noi întâlniri în consiliile de miniștri unde România nu poate participa pentru că în formula de interimar nu se pot lua decizii. 


„Ce bătaie de joc la adresa cetățenilor. Toată această criză a creat-o domnul Iohannis la pachet cu domnul Cîţu. M-am urcat azi dimineața în avion şi le-am spus aşa cetăţenilor: ce l-ați întreba pe preşedintele Iohannis dacă ați fi faţă în faţă. 99% au răspuns demisia, să îi fie ruşine că îşi bate joc de români, că a trădat, toate în aceeași direcție: demisia.

Eu reproșez majorității parlamentare că nu a făcut acest lucru. Dar să mai accepte românii această bătaie de joc?


„Nu se poate să stați şi să nu dați nici medicamente, nici teste"

Săptămâna viitoare e din nou o întâlnire la Bruxelles cu miniștri, cu consiliul de miniștri şi noi nu avem, pentru că aştia interimari nu pot să zică nimic, nu poate să decidă nimic, nu poate să facă nimic.

Nu se poate să nu accepți liderul PSD când are cel mai mare procent în parlament. Când preşedintele Iohannis nu a respectat Constituția chiar atunci la alegeri. Nu vă mai jucați cu românii care sunt într-o mare disperare. Eu am obligația ca reprezentat al cetățenilor în Parlamentul European să fiu vocea oamenilor. Asta cer cetățenii! Nu se poate să stați şi să nu dați nici medicamente, nici teste", a spus europarlamentarul Maria Grapini.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4859 secunde