€ 4.7627
£ 5.4233
$ 4.2726

Mai multe ştiri online:

Mama studentei care a fost violată și ucisă, găsită moartă!

Ştire online publicată Luni, 29 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
foto: libertatea.ro
Mama studentei care a fost violată și ucisă, găsită moartă! - mamasifiica-1540799611.jpg
Anna Cornelius, 57 de ani, a trăit o durere sfâșietoare atunci când fiica ei, Hannah Cornelius, 21 de ani, a fost ucisă cu bestialitate de către patru bărbați din Africa de Sud.


Mama tinerei s-a înecat în luna martie a acestui an, cu câteva luni înainte ca procesul lui Vernon Witbooi, 33 ani , Geraldo Parsons, 27 ani , Nashville Julius, 29 ani, și Eben Van Nieberk, 28 ani, să înceapă în Cape Town, potrivit mirror.co.uk.

Anunțul că femeia a murit a fost făcut pe Facebook de fundația pe care chiar ea o înființase în numele fiicei sale: „Când Anna s-a alăturat lui Hannah”, au scris reprezentanții fundației pe 25 martie.


Corpul Annei a fost găsit de cei care merg la plajă. Ea plutea într-o apă de mică adâncime în Scarborough, Cape Town.

Nu au fost precizate circumstanțele în care soția judecătorului Willem Cornelius a murit, nefăcându-se publice informațiile în legătură cu moartea ei, ca atare nu se știe dacă femeia s-a sinucis sau nu, scrie libertatea.ro


Hannah a fost răpită, violată cu bestialitate și omorâtă cu un pietroi. Ea a încercat să scape cu viață din mâinile agresorilor, spunându-le că nu se va împotrivi unei partide de sex, dacă va fi lăsată să plece. Brutele au violat-o și apoi i-au zdrobit capul cu un pietroi, lovind-o de două ori. Ca să fie sigur că a murit, unul din indivizi i-a înfipt și un cuțit în gât.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7708 secunde