MAMĂ ARESTATĂ, după ce s-a filmat când îi dădea COPILULUI ei să fumeze MARIJUANA

171
MAMĂ ARESTATĂ, după ce s-a filmat când îi dădea COPILULUI ei să fumeze MARIJUANA - womanarrestedoversmokingbaby-1521712159.jpg

Articole recomandate

O femeie din SUA a fost arestată, după ce i-a dat copilului ei să fumeze marijuana și l-a filmat. Ulterior, mai multe clipuri video au ajuns pe internet și imaginile au devenit virale, strângând mai mult de un milion de vizualizări.


Potrivit Mirror, Brianna Ashanti Lofton (20 de ani) a fost prinsă de poliția din Raleigh, Carolina de Nord, după ce pe net au apărut două clipuri video cu băiețelul ei, în vârstă de 1 an, când fuma o țigară cu marijuana. Imaginile au fost urmărite de peste un milion de ori pe Facebook.


"Mulțumiri multe celor care au postat informații despre femeia care a și-a pus copilul să fumeze marijuana. Mulțumită cooperării voastre, copilul este în siguranță acum, iar mama se află în arestul poliție", a declarat Departamentul de Poliție din Raleigh, pe Facebook, miercuri.

Acum, Lufton este acuzată că și-a abuzat copilul și putea să-i provoace traume serioase din cauza faptului că l-a pus să fumeze marijuana.


Sursa citată spune că imaginile o arată pe femeie cum îi pune țigara în gură micuțului, care trage din ea, apoi dă afară fumul.

Poliția arată că incidentul a avut loc pe 1 decembrie 2017, dar videocipurile au fost distribuite ulterior de oamenii din Raleigh pentru a identifica autoarea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4869 secunde