Maia Sandu contestă rezultatul alegerilor

163
1
Maia Sandu contestă rezultatul alegerilor - maiasandu-1479540280.jpg

Articole recomandate

Liderul PAS, Maia Sandu, a anunțat că va contesta în instanță și la Curtea Constituțională a Republicii Moldova raportul Comisiei Electorale Centrale prin care Igor Dodon este declarat căștigător al alegerilor prezidențiale, transmite News.ro.


"Comisia Electorală Centrală și-a demostrat deplina complicitate la legalizarea fraudei electorale, consolidând astfel regimul anticetățenesc", a declarat candidata pro-europeană la alegerile de săptămânas trecută. De asemenea, Maia Sandu a precizat că autoritatea electorală a ignorat "în mod cinic" zeci de mii de cetățeni care nu au putut vota din cauza obstacolelor, a lipsei buletinelor de vot sau a cozilor lungi de la secțiile din străinătate. "Vom contesta în justiție și la Curtea Constituțională toate încălcările Constituției și Codului Electoral", a scris aceasta pe Facebook.

Membrii Comisiei Electorale Centrale din Republica Moldova au validat ieri, în unanimitate, al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, din 13 noiembrie, și victoria socialistului Igor Dodon.



Comentează știrea

Locuitor
19 noiembrie 2016
Ce dorești, saracirea completa a poporului?

Romanii la est de Prut ca si ceilaltzi, adica romanii de la vest de Prut, au aflat cat de rau este ca sa fie in ue ? Saracie curata in tot / toate, asa ca, sa-si vada de treaba ei, ca oamenii din R Moldova, nu vor sa mai adauge alta saracie la saracia existenta ! Europenii pe ce au pus ochii, ce le mai trebuie si ce este de jumulit in R Moldova, ca nu ajuta de geaba poporul roman de acolo, au scopuri bine intemeiate si precise cand pun "ochii" pe o tzara / pe un popor, il demoleaza, in Romania ce este, muuultzi saraci, mizerie, putzini au bogatzie de numai stiu ce sa faca cu averile, ura peste tot, zanganit de catuse si banii / averile raman intacte, doar pentru a tulbura apa din pahar si noi ca sa avem ce vorbi, ca sa avem ce face ?! ANAF, nu se atinge de MULTINATZIONALE, ci se leaga de marea masa a oamenilor nevo iasi pentru a baga spaima si lumea sa taca, dar Dumnezeu vede, fortzele de represiune fac la fel ca cei din timpul rascoalelor din : 1907, 1929, 1933...., cand au tras in fratzii si parintzii lor, astazi spunem ca suntem democratzi, sunt doar vorbe ?! Dacii, strabunii nostri, cum or fi trait fara : ue, nato... ?! Luatzi"laba"de pe romani !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9314 secunde