Mai mulți tineri, la un pas să-și piardă viața, în timp ce se distrau pe o sanie trasă cu 140 km/h de o mașină

210
Mai mulți tineri, la un pas să-și piardă viața, în timp ce se distrau pe o sanie trasă cu 140 km/h de o mașină - viteza-1643123012.jpg

Articole de la același autor

După ce un tânăr și-a pierdut viața, iar prietenii săi au fost răniți grav, o nouă tragedie a fost la un pas să se producă într-o localitate din Bistrița.


Potrivit Antena3.ro un clip cu titlul ”Cursa mortală” publicat pe TikTok arată cum mai mulți tineri se distrează pe o sanie trasă de o mașină pe DJ 172, la o viteză amețitoare: 140 km/h. Clipul a fost urcat pe internet acum 6 zile.

Distracția, pe ritm de manele, ar fi avut loc în sat Cociu, comuna Șintereag. ”Să mă prindă nu au cum, că sunt mai creier ca ei” se aude pe fundal în timp ce în imagini se vede cum acul vitezometrului urcă de la 120 la 130 km/h, potrivit bistriteanul.ro.

În urmă cu doar câteva zile, un tânăr și-a pierdut viața, iar două fete au fost grav rănite, tot în urma unei astfel de distracții extreme. Tubingul pe care se aflau, și care era tras de asemenea de o mașină, s-a izbit puternic de un copac.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1307 secunde