Mai mulți copii aflați într-un microbuz au fost răniți într-un accident

417
Mai mulți copii aflați într-un microbuz au fost răniți într-un accident - smurd582500900-1314698282.jpg

Cel puțin patru copiii au fost răniți într-un accident. Autocarul cu 20 de copii din Polonia a fost implicat într-un accident în lanț produs pe DN 1, între Sebeș și Sibiu, în apropierea localității Câlnic din județul Alba.

În autocar erau 20 de copii, însă cel puțin patru au suferit răni la cap. Mai multe echipaje SMURD au fost trimise la fața locului.

Din primele informații autocarul înmatriculat în Polonia a intrat într-un trailer care oprise și își aprinsese luminile de avarie. În urma impactului, un autoturism înmatriculat în Ungaria a lovit autocarul în spate.

"Un autocar cu 20 de persoane care transporta copii s-a lovit de un autotren iar în urma impactului o altă mașină mică a lovit autocarul din spate. Am deplasat la fața locului două ambulanțe și un echipaj SMURD. Sunt 4-5 copii cu leziuni la cap. Ceilalți au câteva traumatisme minore", a declarat Florin Zecheru, purtător de cuvânt al ISU Alba, citat de Realitatea.net.

Accidentul este cercetat de polițiștii rutieri. Din primele cercetări reiese că vinovat de producerea accidentului este șoferul autocarului, care nu a păstrat distanța față de trailerul care circula în fața sa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 August 2011
Stire din Social : Ne părăsesc asistentele medicale!
Pagina a fost generata in 0.4183 secunde