MAE a lansat un ghid de călătorie pentru românii care petrec sărbătorile de iarnă în afara țării

108
MAE a lansat un ghid de călătorie pentru românii care petrec sărbătorile de iarnă în afara țării - ctirolwerbungmatthiasburtscher2-1482322297.jpg

Articole recomandate

Ministerul Afacerilor Externe a lansat ediția din acest an a "Ghidului de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă", venind astfel în sprijinul cetățenilor români care se deplasează în străinătate în această perioadă.


Ghidul conține informații cu privire la țările cele mai căutate de turiștii români: Austria, Bulgaria, Elveția, Franța, Germania, Italia, Ungaria.


Astfel, cetățenii români care se deplasează în scop turistic în statele menționate pot obține din acest ghid informații utile pentru o vacanță cât mai sigură și lipsită de evenimente nedorite.


Ghidul poate fi consultat pe site-ul MAE, la rubrica Sfaturi de călătorie, secțiunea Ghiduri de călătorie.


MAE reamintește că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația pentru telefoane mobile inteligente "Călătorește în siguranță", care oferă informații și recomandări de călătorie și posibilitatea de a fi alertați în cazul în care apar situații deosebite în țara în care se află. Aplicația poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5228 secunde