Macron: Franța are dovada că regimul sirian a folosit arme chimice la Douma

134
2
Macron: Franța are dovada că regimul sirian a folosit arme chimice la Douma - macrone1512613288274-1523538679.jpg

Articole recomandate

Franța are dovada că guvernul sirian a folosit arme chimice, săptămâna trecută, în orașul controlat de rebeli Douma, lângă Damasc, a dat asigurări joi președintele francez Emmanuel Macron în timpul unui interviu televizat, relatează Agerpres.


"Avem dovada că săptămâna trecută au fost folosite arme chimice, cel puțin clor, și că ele au fost folosite de regimul Bashar al-Assad", a declarat șeful statului francez la postul de televiziune TF1.

Totodată, Emanuel Macron a afirmat că Franța va lua decizii 'la momentul oportun', în coordonare cu Statele Unite, cu privire la eventuale represalii la presupusul atac chimic lansat de regimul sirian.


"Vom lua decizii la momentul oportun, atunci când vom considera că cel mai util și cel mai eficient", a declarat Macron.

Întrebat dacă instalațiile de arme chimice din Siria ar putea fi ținta unor eventuale lovituri aeriene, Macron a răspuns: "Atunci vom decide și va trebui să verificăm toate informațiile".

Patruzeci și trei de persoane au fost ucise în atacul de sâmbătă asupra orașului sirian Douma, potrivit Căștilor Albe, organizație de salvatori-voluntari sirieni aflați în zona rebelă și care a denunțat prima acest atac. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a afirmat că cei 500 de pacienți care au primit îngrijiri medicale după atac au prezentat simptome ale expunerii la substanțe chimice toxice.



Comentează știrea

eugen
12 aprilie 2018
FRANTA

unde este FRANTA din timpul De Gaulle a ajuns o putetre de mina a treia pe post de servanta cu presedintii care primesc subventii de la strainii ca sa ajunga presedintii ,unde este este FRANTA din timpul lui NAPOLEON ,a ajuns sub papucul bancilor si a capitalului vecinilor SIRIENII

Liviu Burebista
12 aprilie 2018
Macaroana........

Macaroana are dovada ca guvernul sirian a folosit arme chimice. Iar eu am dovada 100% ca , Macron este un limbric neo-marxist !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8976 secunde