Luxemburg: Operatorul de sateliți SES lansează un canal gratuit despre Ebola

2250
Luxemburg: Operatorul de sateliți SES lansează un canal gratuit despre Ebola - 140807ebolaspain7a467e254a065a48-1415629408.jpg

Articole recomandate

Operatorul de sateliți luxemburghez SES a anunțat luni lansarea unui canal gratuit pentru sensibilizarea populației la virusul Ebola, numit 'Fight Ebola'. Acesta va ajunge la circa 20 de milioane de oameni de pe continentul african, transmite AFP.

'Datorită acestui canal, sperăm să educăm mai bine populația. +Fight Ebola+ difuzează informații pentru milioane de persoane care trebuie să cunoască riscurile legate de virusul Ebola', arată Ibrahima Guimba-Saidou, prim-vicepreședinte pentru activități comerciale în Africa în cadrul SES, citat într-un comunicat.

'Nu suntem subvenționați, avem capacitate disponibilă și am dorit să o punem la dispoziția oamenilor', a declarat AFP Yves Feltes, purtător de cuvânt al SES.

'Fight Ebola' va fi transmis de doi sateliți — Astra 2F și SES-5—, putând ajunge la 'circa 20 de milioane de persoane', a adăugat el. Canalul va difuza informații în engleză, iar în viitorul apropiat și în franceză. Programele difuzate vor fi oferite gratuit de 'numeroase organe de presă internaționale' și instituții precum UNICEF sau Medecins sans Frontieres, se arată în comunicat, scrie Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.631 secunde