Londra s-ar putea alătura atacurilor americane împotriva Siriei

138
Londra s-ar putea alătura atacurilor americane împotriva Siriei - londra-1519738773.jpg

Articole recomandate

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, a declarat că Londra ar avea în vedere posibilitatea de a se alătura unor lovituri militare aeriene americane împotriva guvernului sirian dacă există dovezi că sunt folosite arme chimice împotriva civililor, relatează Reuters.

Johnson și-a exprimat speranța că Marea Britanie și celelalte țări occidentale nu vor sta indiferente în eventualitatea unui atac chimic, exprimându-și sprijinul față de efectuarea de lovituri aeriene limitate dacă există "dovezi incontestabile" privind implicarea guvernului sirian.

"Dacă știm că s-a întâmplat aceasta și dacă putem demonstra aceasta, și dacă există o propunere de acțiune unde Regatul Unit ar putea fi util, atunci eu cred că ar trebui să luăm în considerare aceasta în mod serios", a declarat Johnson.

În opinia ministrului britanic, dacă Occidentul nu poate interveni pentru a schimba situația în favoarea rebelilor care luptă împotriva regimului sirian, atunci folosirea de arme ilegale nu ar trebui să rămână nepedepsită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0845 secunde