Londra pregătește măsuri ca în timp de război

249
Londra pregătește măsuri ca în timp de război - londra-1584290133.jpg

Articole recomandate

Premierul britanic Boris Johnson le va cere tuturor persoanelor de peste 70 de ani să rămână în izolare strictă acasă sau în casele de îngrijire timp de patru luni, ca parte a noilor măsuri de combatere a răspândirii coronavirusului, scrie, sâmbătă, express.co.uk, citând postul de televiziune ITV.

Guvernul urmează să mobilizeze eforturi ca "în timp de război" în următoarele 5 până la 20 de zile, între care planuri de izolare a persoanelor în vârstă timp de patru luni. Alte măsuri planificate au inclus rechiziționarea forțată a hotelurilor, spitalelor private și a altor clădiri pentru a fi folosite ca spitale temporare.

Pub-urile, restaurantele și barurile ar putea fi, de asemenea, obligate să se închidă. Vor fi închise și instituțiile de învățământ din Marea Britanie.

Toate aceste măsuri sunt pregătite de Boris Johnson, ministrul Sănătății, Matt Hancock, ofițerul medical Chris Whitty și consilierul științific principal Sir Patrick Vallance, pentru a proteja viața britanicilor pe fondul epidemiei de coronavirus. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9651 secunde