Liderul nord-coreean critică deficiențele din sectorul sănătății

182
Liderul nord-coreean critică deficiențele din sectorul sănătății - liderul-1534856877.jpg

Articole recomandate

Liderul nord-coreean Kim Jong Un, preocupat și de situația din sectorul sănătății, a criticat lipsa de progrese în domeniu, atitudine ce survine în cadrul campaniei sale de a lansa un proces de dezvoltare economică a țării, relatează Reuters. 


De la summitul din iunie cu președintele Donald Trump, în Singapore, liderul nord-coreean a efectuat vizite în diverse centre industriale și fabrici, criticând adesea dezvoltarea lentă din domeniu. 


În cursul unei vizite la fabrica de aparatură medicală din Myohyangsan, provincia North Phyongan, la nord-est de capitala Phenian, Kim a condamnat cu fermitate lipsa de modernizare vizibilă în cadrul fabricii, relatează agenția de presă nord-coreeană ACTC. 


Afirmând că "nu există niciun motiv de mândrie în sectorul sănătății publice", Kim a promis că va monitoriza personal activitatea de modernizare a fabricii în conformitate cu scopul de a îmbunătăți radical "producția internă, automatizarea și modernizarea", menționează ACTC. 


În cursul unei alte vizite efectuate la Samjiyon, o regiune din nord, în apropiere de China, Kim a criticat calitatea lucrărilor la o cale ferată spre frontiera cu China, care urmează să fie finalizate anul viitor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0249 secunde