Liderul coreean Kim Jong Un ucide pe bandă rulantă. Cinci oficiali, executați cu sânge rece

380
1
Liderul coreean Kim Jong Un ucide pe bandă rulantă. Cinci oficiali, executați cu sânge rece - 14620908561-1488267673.jpg

Articole recomandate

Potrivit serviciilor secrete din Coreea de Sud, Kim Jong Un a executat cinci oficiali din Securitate pentru că ar fi falsificat mai multe rapoarte. 



Informațiile au ieșit la iveală în cadrul unei reuniuni restrânse, în contextul în care Malaysia anchetează asasinarea prin otrăvire a lui Kim Jong-nam, fratele vitreg al liderului de la Phenian. Nu s-a putut afla totuși din ce informații greșite au scris oficialii, scrie B1.ro.

Phenianul nu de declarat nimic publicului despre Kim Won-hong sau despre presupusele execuții de la ministerul pe care l-a condus.  


În luna august 2016 au fost uciși în acest mod doi oficiali pentru nesupunere față de liderul Kim Jong Un. A mai avut loc o execuție cu un tun antiaerian pentru lipsa de loialitate si respect fata de Kim Jong-Un, fiind ucis Ministrul Nord-Coreean al Apărări. 


Comentează știrea

europeanu
28 februarie 2017
Ucigasii

ce va mai mirati atata…si ilici iliescu a omorat atatia oameni si e bine merci ! Ca sa nu mai vorbim de putin sau erdogan...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8503 secunde