Liderii formațiunilor eurosceptice jubilează după victoria lui Viktor Orban

130
1
Liderii formațiunilor eurosceptice jubilează după victoria lui Viktor Orban - liderii-1523369965.jpg

Articole recomandate

Liderii formațiunilor de dreapta și eurosceptice jubilează după victoria electorală a premierului ungar Viktor Orban, probabil adversarul cel mai eurosceptic al imigrației, comentează DPA.

Lidera Adunării Naționale (fostul Front Național, extrema dreaptă), Marine Le Pen, a salutat rezultatul de duminică drept "o victorie mare și clară". "Valorile anapoda și imigrația în masă predicate de UE au fost încă o dată respinse. Naționaliștii pot obține majoritatea în Europa la alegerile europene din 2019!", a scris franțuzoaica, pe Twitter.

"Ungaria a votat cu inima și cu mintea, ignorând amenințările Bruxellesului și miliardele lui Soros. Mult noroc, Orban, sper să ne întâlnim curând, eu în calitate de premier al Italiei", a scris tot pe Twitter șeful partidului Liga (extrema dreaptă) din Italia, Matteo Salvini.

Ministrul de Interne german Horst Seehofer, un alt opozant ferm al imigrației, l-a felicitat la rândul său pe Orban pentru victorie. Când vine vorba să câștigi încrederea poporului, "nu există confirmare mai importantă decât victoria la urne", a spus Seehofer. 

Comentează știrea

Liviu Burebista
11 aprilie 2018
jos UE

Bravo Ungaria, bravo Orban. Pacat ca Romania nu are politicieni de talia lui Viktor Orban. Ai nostri stau in genunchi in fata UE si SUA ! Rusine !!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9537 secunde