Liderii a trei partide de opoziție din Republica Moldova, în vizită la Bruxelles

164
Liderii  a trei partide de opoziție din Republica Moldova, în vizită la Bruxelles - liderii-1530538662.jpg

Articole recomandate

Liderii a trei partide ale opoziției proeuropene din Republica Moldova - Maia Sandu, (Partidul Acțiune și Solidaritate), Andrei Năstase (Partidul "Platforma Demnitate și Adevăr") și Viorel Cibotaru (Partidul Liberal Democrat din Republica Moldova) - s-au deplasat, ieri, la Bruxelles, pentru a prezenta în Parlamentul European rezoluția aprobată duminică de protestatarii care au manifestat împotriva guvernării în piața centrală din Chișinău, informează mass-media de peste Prut.

"Avem de transmis un mesaj foarte puternic partenerilor externi, că Republica Moldova vrea democrație", a declarat Maia Sandu, pentru Radio Chișinău. În același timp, Andrei Năstase, care a câștigat recentele alegeri municipale din Chișinău, dar al cărui mandat nu a fost validat, a spus că merge la Bruxelles în numele unei țări care se vrea liberă.

Anularea alegerilor locale din Chișinău a fost criticată de oficiali de la Bruxelles, inclusiv de șefa diplomației europene Federica Mogherini și de către comisarul european pentru politica de vecinătate și negocieri de extindere, Johannes Hahn, precum și de către Departamentul de Stat al SUA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2054 secunde