LA UN PAS DE MASACRU! Doi bărbați suspectați că pregăteau un "act de violență gravă", arestați

112
LA UN PAS DE MASACRU! Doi bărbați suspectați că pregăteau un

Articole recomandate

Cei doi bărbați arestați la Berlin, la sfârșitul unei operațiuni a poliției, vizând o asociație islamică, sunt suspectați că au vrut să comită un "act de violență gravă reprezentând un pericol pentru stat", a anunțat purtătoarea de cuvânt a poliției berlineze, Patricia Braemer, citată de AFP.


Cei doi bărbați de 28 și 46 de ani erau "în contact cu mișcarea islamistă", potrivit poliției, care cu toate acestea a subliniat că nicio armă sau explozibili nu au fost descoperiți în timpul perchezițiilor.

Autoritățile nu au oferit nicio precizare cu privire la natura suspiciunilor care planează asupra celor doi bărbați, nici asupra presupusului lor proiect sau indicii ce au condus la arestarea lor, notează France Presse.

Poliția cu toate acestea a precizat că nu a existat niciun indiciu că "un act de violență era planificat la Berlin".

Polițiștii au intervenit inițial joi după-amiază la sediul unei asociații islamice, situată în cartierul Charlottenburg (vest) și unde nu au găsit "obiecte periculoase".

În cadrul aceleiași anchete, cei doi bărbați au fost arestați apoi în cartierul Britz (sud). Un obiect suspect găsit într-un vehicul s-a dovedit în final inofensiv, a declarat poliția. O parte din cartier a fost evacuată ca măsură de precauție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5735 secunde