La Casa Funerară Luca poţi suna la orice oră din zi şi din noapte

258
La Casa Funerară Luca poţi suna la orice oră din zi şi din noapte - pozaarticol2-1603464450.jpg

Articole recomandate

Şocul pierderii unei persoane apropiate poate fi foarte mare pentru oricine, iar în asemenea momente dificile trebuie să știm cum să gestionăm situația. Organizarea unei înmormântări nu a fost niciodata o sarcina simplă, însă cu asta ne pot ajuta cei de la serviciifunerareluca.ro. Aici găsim sprijinul de care avem nevoie și înțelegerea care ne fac să trecem mai ușor pentru asemenea momente grele. Profesionalismul își spune cuvântul, iar aici avem certitudinea că suntem pe mâini bune. Nu este niciodată ușor să gestionăm astfel de situații, iar acesta este motivul principal pentru care fiecare dintre noi merităm să găsim susținerea de care avem nevoie.


Pentru a ajunge la un nivel atât de ridicat Casa Funerară Luca a avut nevoie de mulți ani, timp în care a cumulat experiență, experiență care astăzi își spune cuvântul. Cu alte cuvinte, chiar dacă teoretic oricine poate organiza pe cont propriu o înmormântare, este mult mai simplu să apeleze direct la cineva care se pricepe, iar acesta este cel mai bun loc. Momentele dificile sunt mult mai ușor de depășit pe această cale.


Important este și faptul că serviciile oferite sunt non stop, ceea ce presupune că indiferent de ora la care avem nevoie de sprijin, oricând putem apela la Casa Funerară Luca și găsim pe cineva care să ne ajute. Apelează aici și vezi care sunt procedurile și cum poti beneficia de serviciile celor mai buni din domeniu. Serviciile oferite sunt disponibile în orice zonă din București, dar nu se limitează doar la acestea, ci acoperă inclusiv localitățile din Ilfov, motiv pentru care oricine poate avea nevoie de sprijin știe unde să apeleze pentru a-l gasi.
Acesta este un domeniu în care experiența chiar face diferența întrucât este mai simplu pentru familii să gestioneze momentele dificile cu care se confruntă. Pentru a ajunge aici Casa Funerara Luca a muncit ani de zile, astfel încât oricine apelează la serviciile oferite are certitudinea că beneficiază de cele mai bune condiții. Bineînțeles, este mult mai ușor și pentru oricine să treacă peste momentele dificile atunci când beneficiază de sprijin. 


În plus, există și un ajutor de înmormântare oferit de stat care în anumite cazuri poate chiar să acopere integral costurile ceremoniei. Acesta poate fi dificil de obținut pe cont propriu din cauza procedurilor îngreunate și a birocrației, însă cu ajutorul Casei Funerare Luca, din nou, totul este mult mai simplu. Acest ajutor este bine venit pentru nenumărate familii care nu își permit să acopere costurile necesare pentru organizarea unei ceremonii de înmormântare.


Casa Funerara Luca propune mai multe pachete funerare care au fost concepute în așa fel încât să fie acoperite nevoile tuturor familiilor. Chiar și pachetele de bază sunt complete, astfel că acestea cuprind de la sicriul completat echipat, inclusiv cu lenjerie, la crucea din lemn inscripționată sau setul de orare, cel mic și cel mare. Doctorul care constată decesul și se ocupă de îmbălsămare eliberează și certificatele de care este nevoie pentru a putea organiza înmormântarea. Mai departe, echipa se pregătește de toaletarea decedatului, spălat și îmbrăcat, cosmetizare, preluarea de la domiciliu, așezarea în sicriu, acces la frigider până la 24 de ore și nu numai. 


Totodată, Casa Funerara Luca oferă sprijin și cu privire la pregătirea documentației în vederea obținerii autorizațiilor pentru transport și depunere la capela, dar și adeverința pentru înhumare și certificatul de deces. Nu lipsesc pachetele alimentare, platourile cu coliva, sticla de vin și ulei, prosoapele, batistele, doliul, prescurile și nu numai. Foarte important este faptul că fiecare dintre pachetele disponibile aici se pot personaliza, astfel încât fiecare familie să fie mulțumită pe deplin de alegerea făcută la Casa Funerară Luca.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6851 secunde