€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Kremlinul consideră posibilă o scurtă discuție Trump-Putin la summitul G20

Ştire online publicată Miercuri, 19 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Kremlinul a considerat, luni, posibilă o scurtă discuție între președintele rus Vladimir Putin și omologul său american Donald Trump pe marginea summitului G20 din Japonia, dar nu o întâlnire oficială, în lipsa unei propuneri în acest sens din partea Casei Albe, informează AFP. 


„Nu avem alte informații despre o întâlnire oficială între Putin și Trump la Osaka”, a declarat jurnaliștilor purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, adăugând că Washingtonul n-a formulat nicio inițiativă sau propunere în acest sens. 
Peskov a afirmat, totuși, că nu exclude o scurtă discuție pe marginea summitului dintre cei doi oameni politici. „Dar aceasta nu va fi o întrevedere oficială”, a adăugat el. 


Președintele american Donald Trump a declarat, săptămâna trecută, că se va întâlni cu omologul său rus la summitul G20 care va avea loc la sfârșitul lunii iunie, în Japonia. Trump anunțase același lucru în mai, dar Kremlinul transmisese cu acel prilej că nu exista un acord cu privire la o întâlnire bilaterală. 


Ultima întâlnire dintre cei doi datează din iulie 2018 și a avut loc la Helsinki, în Finlanda.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7194 secunde