Mai multe ştiri online:

Kremlinul acuză senatori din SUA de amestec în alegerea președintelui Interpol

Ştire online publicată Miercuri, 21 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Kremlinul a denunțat, ieri, că declarația unui grup de senatori din SUA care se opun alegerii unui candidat rus la conducerea organizației internaționale de poliție Interpol echivalează cu o ingerință în alegeri, relatează Reuters.

Interpolul urmează să-și aleagă un nou șef la 21 noiembrie, iar patru senatori americani, între care Marco Rubio, au publicat o declarație comună luni, în care îi cer administrației președintelui Donald Trump să se opună candidaturii rusului Aleksandr Prokopciuk la funcția de președinte al acestei organizații polițienești.

„Aceasta este o formă de ingerință în procesul electoral și în alegerile unei organizații internaționale”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, într-o conferință de presă.

Kremlinul și-a exprimat luni dorința ca generalul rus Aleksandr Prokopciuk să fie ales președinte al Interpol la cea de-a 87-a Adunare Generală, care se desfășoară în Dubai și la care țările membre urmează să-l numească pe înlocuitorul chinezului Meng Hongwei, arestat la sfârșitul lui septembrie, la Beijing. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8757 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.91 secunde