€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Klaus Iohannis a retrimis bugetul în Parlament

Ştire online publicată Vineri, 08 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Klaus Iohannis a trimis în Parlament, pentru reexaminare, proiectul de buget. Exact cum anunța în urmă cu câteva zile. Azi consilierul său economic a explicat public motivele concrete și așteptările pe care le are Administrația Prezidențială de la reexaminare.


Președintele Klaus Iohannis, a susținut miercuri, 6 martie, o declarație de presă, la Palatul Cotroceni și a anunțat că va retrimite bugetul pe 2019 în Parlament pentru a fi corectat și îmbunătățit.

„Voi retrimite Parlamentului, pentru corectură și îmbunătățire, Legea Bugetului pentru 2019.

Mesajul este simplu: faceți un buget sănătos pentru România!

Parlamentul are ocazia, dar, în primul rând, responsabilitatea, să facă rapid corecțiile necesare, astfel încât bugetul chiar să fie unul pentru dezvoltarea României”, transmitea atunci Klaus Iohannis.

Prognozele macroeconomice pe acest an sunt excesiv de optimiste, iar banii alocați în proiectul legii de buget pe 2019 nu asigură necesarul plății tuturor pensiilor, a spus Cosmin Marinescu, consilier al șefului statului pe probleme economice.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7170 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3912 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7391 secunde