Kim Jong Un sfidează sancțiunile călare pe un cal alb, pe muntele sacru Paektu

162
Kim Jong Un sfidează sancțiunile călare pe un cal alb, pe muntele sacru Paektu - kim-1571230464.jpg

Articole recomandate

Asistenții liderului nord-coreean Kim Jong Un sunt convinși că acesta pregătește o mare operațiune, potrivit media de stat din Coreea de Nord, care arată imagini în care Kim urcă pe muntele sacru Paektu călare pe un cal alb, relatează agenția Reuters. 
Kim Jong Un este văzut în fotografiile difuzate de agenția de presă de stat KCNA cum călărește singur pe un cal alb pe pajiștile și pădurile înzăpezite de pe Muntele Paektu, leagănul spiritual al "dinastiei" Kim. 


"Marșul său călare pe Muntele Paektu este un eveniment de mare importanță în istoria revoluției coreene", precizează KCNA, adăugând că "toți oficialii care au fost martorii momentelor sale de cugetare pe vârful muntelui plâng de emoție și bucurie din convingerea că va urma o mare operațiune care va ului lumea și va marca un pas înainte în revoluția coreeană". 
Nu este clar despre ce fel de operațiune ar putea fi vorba, dar Kim a vizitat frecvent muntele sacru în preajma unor acțiuni politice importante, notează Reuters. 


Potrivit analiștilor, mediatizarea noii sale excursii pe muntele Paektu urmărește să scoată în evidență faptul că Phenianul rezistă sancțiunilor internaționale și presiunilor legate de programele sale nuclear și balistic. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2991 secunde