€ 4.7345
£ 5.2361
$ 4.2201

Mai multe ştiri online:

Kim Jong Un, scrisoare „excelentă” din partea lui Donald Trump

Ştire online publicată Luni, 24 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Liderul nord-coreean Kim Jong Un a primit o scrisoare personală „excelentă” din partea președintelui american Donald Trump, a anunțat, ieri dimineață, agenția nord-coreeană KCNA, în condițiile în care negocierile între cele două țări bat pasul pe loc, informează AFP. 


După ce a citit scrisoarea, Kim a declarat cu satisfacție că textul acesteia este „excelent”, relatează KCNA. „Subliniind aprecierea sa pentru gândirea politică și curajul extraordinar al președintelui Trump, Kim Jong Un a declarat că va studia cu atenție conținutul interesant al scrisorii”, adaugă agenția nord-coreeană. 


KCNA nu a oferit alte detalii cu privire la conținutul scrisorii. Casa Albă a refuzat să confirme trimiterea de către Donald Trump a unei scrisori omologului său nord-coreean, însă Președinția sud-coreeană a declarat că este la curent cu existența acesteia. Seulul consideră aceasta „un lucru pozitiv, în măsura în care dialogul între Coreea de Nord și SUA continuă să avanseze prin intermediul unor schimburi de scrisori la cel mai înalt nivel”, a subliniat Președinția Coreei de Sud. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8228 secunde