Kim Jong-un începe 2018 cu o amenințare: "Butonul nuclear se află în permanență pe biroul meu"

239
1
Kim Jong-un începe 2018 cu o amenințare:

Articole recomandate

Liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-un, a declarat, luni, că Statele Unite nu vor fi niciodată capabile să înceapă un război împotriva Coreei de Nord, din moment ce armele nucleare nord-coreene pot atinge întreg teritoriul SUA, relatează agențiile Reuters și Yonhap.


"Întreg teritoriul Statelor Unite se află acum sub raza de acțiune a armelor noastre nucleare, iar butonul nuclear se află în permanență pe biroul meu. Aceasta este realitatea, nu o amenințare", a declarat liderul regimului de la Phenian, în cadrul discursului rostit cu ocazia trecerii în noul an.

Tensiunile între Statele Unite și Coreea de Nord s-au amplificat după o serie de teste balistice și nucleare nord-coreene și a unor exerciții militare efectuate de SUA, Coreea de Sud și Japonia.

Atât regimul Kim Jong-Un, cât și președintele SUA, Donald Trump, s-au amenințat reciproc cu distrugerea. "În Coreea de Nord există un regim depravat, o bandă de criminali. Dacă acest om al rachetelor, Kim Jong-Un, se va angaja în misiunea sinucigașă de a amenința SUA, vom distruge total Coreea de Nord", a afirmat Donald Trump în discursul rostit la Adunarea Generală ONU.



Comentează știrea

manu
1 ianuarie 2018
nebunu

inseamna ca esti un nebun mare de tot de tii butonul la tine in birou si ca te mananca in cur in gatu matii de rablament

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2813 secunde