€ 4.6975
£ 5.3305
$ 4.1192

Mai multe ştiri online:

Kim Jong Un îi propune lui Donald Trump o nouă întâlnire

Ştire online publicată Miercuri, 12 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a primit o scrisoare de la liderul nord-coreean Kim Jong Un, prin care acesta îi propune o nouă întâlnire, anunță Casa Albă.

Purtătoarea de cuvânt a președinției americane, Sarah Sanders, citată de Yonhap, a declarat că scrisoarea este „caldă și pozitivă”, iar Statele Unite sunt deschise față de organizarea unui nou summit. Dialogul pentru realizarea acestuia este în curs, a precizat ea.

Trump a anunțat, săptămâna trecută, că așteaptă o scrisoare de la Kim, în timp ce negocierile pentru încheierea programului nord-coreean de înarmare nucleară sunt în impas, reamintește Yonhap.

Președintele Statelor Unite și conducătorul de la Phenian au convenit asupra principiului denuclearizării peninsulei coreene cu ocazia primei lor întâlniri, care a avut loc pe 12 iunie, în Singapore. Ulterior, au avut loc mai multe runde de dialog, dar în august, Trump a anulat o vizită a secretarului de stat Mike Pompeo în Coreea de Nord. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Cultură-Educație
joi, 17 ianuarie Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor 2128 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor
Fun
marti, 15 ianuarie Foto : Horoscop 1593 vizite, 0 comentarii Horoscop
Economie
luni, 14 ianuarie Foto : Afacerea „corveta multifuncțională“  - un scandal cât Marea Neagră 1225 vizite, 0 comentarii Afacerea „corveta multifuncțională“ - un scandal cât Marea Neagră
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7172 secunde