€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Kim Jong Un îi propune lui Donald Trump o nouă întâlnire

Ştire online publicată Miercuri, 12 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a primit o scrisoare de la liderul nord-coreean Kim Jong Un, prin care acesta îi propune o nouă întâlnire, anunță Casa Albă.

Purtătoarea de cuvânt a președinției americane, Sarah Sanders, citată de Yonhap, a declarat că scrisoarea este „caldă și pozitivă”, iar Statele Unite sunt deschise față de organizarea unui nou summit. Dialogul pentru realizarea acestuia este în curs, a precizat ea.

Trump a anunțat, săptămâna trecută, că așteaptă o scrisoare de la Kim, în timp ce negocierile pentru încheierea programului nord-coreean de înarmare nucleară sunt în impas, reamintește Yonhap.

Președintele Statelor Unite și conducătorul de la Phenian au convenit asupra principiului denuclearizării peninsulei coreene cu ocazia primei lor întâlniri, care a avut loc pe 12 iunie, în Singapore. Ulterior, au avut loc mai multe runde de dialog, dar în august, Trump a anulat o vizită a secretarului de stat Mike Pompeo în Coreea de Nord. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3772 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1114 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6997 secunde