Mai multe ştiri online:

Kim Jong Un ar urma să se întâlnească în curând cu Xi și Putin

Ştire online publicată Marţi, 09 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele sud-coreean Moon Jae-in a anunțat, ieri, că liderul nord-coreean Kim Jong Un ar urma să se întâlnească în curând cu președinții chinez și rus, într-un alt exemplu al detensionării în Peninsula Coreea, relatează France Presse.

Această declarație intervine la o zi după ce Moon a anunțat un acord între Washington și Phenian pentru a organiza un al doilea summit, cât mai curând posibil.

Duminică, șeful diplomației americane Mike Pompeo a avut o întâlnire de aproximativ două ore cu liderul nord-coreean la Phenian, în cadrul unui turneu regional.

„Indiferent de al doilea summit Statele Unite-Coreea de Nord, vizita președintelui Kim Jong Un în Rusia și vizita președintelui chinez Xi Jinping în Coreea de Nord ar trebui să aibă loc în curând”, a declarat Moon, la o reuniune a guvernului său.

Un summit între Kim și prim-ministrul japonez Shinzo Abe este de asemenea o posibilitate, a spus Moon, adăugând: „O nouă ordine este pe cale să se nască în Peninsula Coreea”.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7988 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7217 secunde